{ neliiaah.blogg.se/ommig -

Om mig

2014-09-16 @ 22:32:00 / Allmänt
Vem är nu den bakom bloggen?
Jo såhär är det...
 
Cornelia heter jag, jag är en kläd-tokig, serie-obsessed, foto-galning på snart 17 år! Jag bor i stockholm och går även i skolan här. Jag går andra året på gymnasiet inriktning foto, där får vi lära oss allt från photoshop knep till kamerateknik! 
 
Jag kollar gärna på Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, The Walking Dead med mera! Jag är även galen i musik, kan verkligen inte leva utan musik, det är min drog! Några favoriter är Iggy Azalea, Chris Brown och Ariana Grande ^^ Kläder är också något jag är tokig i, fast har väl mest blivit det på sista tiden, kan spendera alldeles för mycket pengar på kläder när min garderob redan är propp full haha! ^^
 
Jag har bloggat tidigare på min blogg kindofscofield som jag hade från april 2011 till juni 2012. Efter några blogg byten och misslyckade samarbeten så la jag ner bloggandet, jag tröttnade på det. Men nu saknar jag de som sjutton så har bestämt mig för att börja igen, oavsett hur det går, de här är en plats jag kan skriva av mig på, sen om nån läser, spelar inte nån riktigt stor roll! dock är de ju kul om de blir något av detta ;) 
 
Jag har två kameror, en Canon EOS 1000D och en Nikon D7000. Min Canon köpte jag 2010 då jag började fota, jag använde den ända fram tills jag började ettan på gymnasiet då vi genom skolan fick en Nikon D7000 eftersom jag började foto-linjen :D Jag fotar allt möjligt, från natur, djur, byggnader osv, jag är en all ätare helt enkelt! ^^
 
Instagram: Neliiaah
Mail: corneliahagstrom@hotmail.com
 
Hoppas du hittar något som intresserar dig i min blogg! Jag skriver ju om ganska mycket så något borde de kanske finnas ;)
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo